Shouldermount

Jaaa :) äntligen klara jag av shouldermount på riktigt! lyckan är gjord och gissa om jag gick på moln igår 
Har verkligen kämpat med den ett tag nu och igår släppte allt :) Åh, nu vill jag kunna göra massa snygga ihoppsatta tricks med min nya shouldermount! / Sofie


KM

Den 6 juni kl 18.00 hoppas jag att alla vill komma på klubbmästerskapet!
Det kommer bjudas på lite tilltugg och spännande framträdanden.
Bjud in era nära och kära så hoppas jag på en trevlig kväll :)

/Joanna

pole

Polefitness, kan nog inte bli vackrare?
Det är så kul för om man slår upp på wikipedia vad poledance är så står det ju faktikst att det är en kombination utav dans och gymnastik och acrobatik. ;) det är också en typ utav konstform sk "Poleart" :) mycket vackert.
Det är alltså inte stämplat som stripp-dans längre och det är folk som har okunskap om vad det är brukar ofta säga : Aha, dansar du sån där stångdans? och höjer på ögonbrynen. Jag brukar le och säga japp :) polefitness heter det och det är grym träning! / Sofie
Bilder:weheartit

Kostym till KM

Här kommer ett lite smakprov på vad jag tänkte ha på mig under KM den 6.e juni.Model: Jin Mustafa

Design and Crafts: Simon Rudgård

Hair and Make Up: Simon Rudgård

Photo: Simon Rudgård


Polé familjen :)

Hej!

Ska börja med att säga tack och grymt jobbat alla som uppträde i onsdags, så himla kul att se och är så imponerad hur duktiga alla är :) Extra tack till min grupp, nivå 5 för alla skratt och all frustration vi haft under de 8 veckor vi tränade ihop!

Som alla andra skrivit om så har självklart även jag mål, massa trix jag såklart vill sätta men mitt största mål är att bli starkare, rörligare, smidigare och få en mera funktionell kropp.... och då vet ju ni lika bra som jag att POLÉ FITNESS är den absolut bästa träningen :)

Slänger in en bild så ni vet vem filuren bakom datorn är just nu, kanske inte den mest självklart och enkla bilden, men detta är hur ni ser mig i studion.... lite upp och ner ;)

Vill även säga att jag tycker det är helt otroligt vilken stämning det är i studion, tack Kerstin som sett till ha ödmjukheten från första början och smittat av på alla andra :). Tack alla underbara instruktörer som ALLTID motiverar, stöttar och inspirerar oss (kan nog tala för fler än mig här) Ingen prestige där någon är bättre än någon annan, alla hjälper till så att vi får den där härliga Polé familje känslan... så ett stort tack till er alla som tränar på Pole Fitness, ni får iaf mig att alltid ha ett leende på läpparna när jag är där ♥

Stor kram,
Marie

Träning inför KM

Var förbi studion idag och körde lite träning inför KM som är den 6:e juni.
mycket att hålla koll på! så var jag helt slut idag redan innan jag böja träna, det är så varmt ute! så det är viktigt att dricka mycket. :)
men fick iallafall hjälp utav söta Helena och Anna med lite tips på vad jag kan ha med i min koregrafi.
Nu ska jag njuta utav denna helgen med mera sol och jordgubbar som är mitt absolut bästa sommargodis!
ha en härlig helg  SofieMina sommarmål

Hejsan polers!

Vad är era polemål under sommaren?
Med det menar jag t.ex. olika tricks!
Mina mål är att komma ner helt i spagat (och kanske kunna slappna av?), och att komma ner lite längre i split! Skulle även va kul att kunna sätta en shouldermount med benen rakt ut!!
 Då behövs dock lite arm och magträning ;)

// Elvira

aj!


Det här bjuder jag på..


Tips för de som är lika oviga som jag "Ibland kan man se bättre ut från en annan vinkel"

//Suzzan


Tips för bättre grepp!

Hej all polers :)

Jag skapade en ny kategori med namnet Tips & Trix där det vore kul om man kan dela med sig av sina knep för att få till ett visst trix, bra styrke- eller vighetsövningar etc. Alla sorters tips för att få ut mer av träningen och njuta mer av sin pole! ^_~

Som start tänkte jag dela med mig av vad som funkat bra eller dåligt för mig när det gäller att få ett bra grepp. Skriv gärna en kommentar med era egna tips!

* När jag köpte min X-Pole läste en rekommendation på deras sida att bara använda sig av en torr microduk när man rengör sin pole. Detta kör jag på min pole hemma. Funkar utmärkt även för att få bort rester av Dry Hands, och min pole har hållt sig blank och fin.

* I studion är det ju lite mer användning av stängerna, och den som varit före en kanske haft nån hudkräm eller flera ton med grepp, så där brukar jag köra med 2 steg:
1. Disktrasa fuktad med kallvatten. (Fick tipset att kallvatten är bättre för greppet än varmvatten.)
2. Eftertorka med torr microduk

* En sak som jag själv testat fram och som jag alltid gör efter att ha rengjort stången är att jag greppar hårt med mina bara händer och vrider fram och tillbaks några gånger. Det handlar alltså inte om att gnida in grepp-droppar, utan bara rena händer. Detta har alltid funkar bra för mig, så jag hoppas det kan hjälpa någon annan. :)

* Grepp-droppar på händer/fötter/mage/etc. Jag var väldigt skeptisk till detta efter att ha försökt med Mighty Grip några gånger. Det funkade inte alls för mig, utan gjorde mina händer FÖR torra. Vet att det funkar för andra dock, så det är nog olika för person till person. Däremot gav jag så småningom Dry Hands ett försök och detta gjorde en enorm skillnad för mig! Utan Dry Hands hade jag nog aldrig vågat mig på Pencil och Lunchbox.

* Grepp-droppar på stången? Har hört att vissa använder detta men inte testat själv. Någon som testat? Och är det okej för stången eller blir det mer slitage än om man bara använder det på sig själv?

* Spray? Hörde ett rykte om nån spray som skulle ge super-grepp men att den inte var tillåten. Nån som vet mer om detta? ;)

* Träna upp greppmusklerna! Det handlar inte BARA om svett och grepp-droppar. ;) Både övningen med att snabbt enhands-klappa och att sprätta snabbt med fingrarna tycker jag känns en hel del. Se till att verkligen ta i! Jag har även planer på att köpa den klassiska fjädern som man ska krama med handen.

Vad funkar för er?

~ Annika L

Simon här!

Jag tänkte börja mitt bloggande med att skryta lite! Idag klarade jag nämlige att göra en handspring men från ett karusellgrepp. Har tyvärr ingen film på det men en lite bild som ett bevis.
// Simon

Marion Crampe

Jag bara måste visa er detta klipp på Marion Crampe! Jag ryser..hon är helt otrolig! Helt klart på min topplista / Sofie
ps. Testade spinn för första gången igår, och det är inte så lätt som man tror. ska försöka få upp en film på det lite senare. :)

Hej polers!

Jag får äran och blir den första som inviger våran klubbs blogg! Vi kommer inspirera och motivera elever ifrån studion men också er andra polers där ute såklart, så nu får ni hålla i er i stängerna hårt! ;)

Börjar med att slänga upp en bild på när jag klara en swan/phoenix, jag kämpade med den och gav mig inte förens jag nådde min fot, här har ni resultatet :) önskar att jag hade längre ben ibland, men ja, man kan inte få allt! man är bara en utav sin egen sort och unik på sitt eget vis,så var nöjda med er själva istället  / SofieVälkommen

Kul att du har hittat hit! Här kommer du kunna följa alla elever och instruktörer som tränar på Vida Pole i Stockholm.


RSS 2.0